Developing websites,
Delivering excellence.

Coderen & het ontwikkelen van mooie, statische, custom en dynamische websites, volgens industrie standaarden.

Onze expertise

WordPress, WooCommerce, HubSpot, Shopify, Drupal & anderen

Onze aanpak

Proces gedreven.

Onze doelstelling

Om tijd, energie en geld te besparen.

Hoe we kunnen helpen

  • Strakke deadlines, on-time levering

  • Gemak van klantenondersteuning

  • Meerdere websites, tegelijkertijd

We bieden snelle doorlooptijd voor webdevelopment met ondersteuning van onze 24 * 5 teams die in verschillende tijdzones de klok rond werken om onze klanten in elke regio te ondersteunen. Dit zorgt voor voldoende tijd om op tijd te leveren, zelfs met krappe deadlines.

Het ontwikkelen van websites is een tijdrovend proces. Alleen het coderen van de HTML en CSS en het uploaden hiervan via FTP of PHP is niet het einde. Er zijn constante bugs die moeten worden getest en opgelost. Het moeilijkste is om deadlines te halen en tegelijkertijd kwaliteit te leveren. Menig faalt in dit scenario. Het mooiste is is dat we een enorm team hebben, dus ontwikkelingen en kwaliteit leveren wordt meer dan haalbaar.

Bhuvan Desai

VP Technical Operations

We bieden Web Development support aan onze klanten, om hun klanten bij te staan voor hun lopende aanvragen en veranderingen. Dit allemaal op een white label basis.

Ik denk met ieder project dat het de prioriteit moet zijn om aandacht te schenken aan de zorgen van klanten. Zij delegeren ons werk, hebben veel vragen en stuiten eerder tegen moeilijkheden aan. We hebben een compleet team dat helpt bij vragen van klanten. Ook neem ik zelf het voortouw als dingen ingewikkeld zijn om te begrijpen voor de klant.

Jimit Shah

Sr. Business Development manager

We beheren en ontwikkelen meerdere projecten naadloos, zonder enige deadlines of toezeggingen te belemmeren, alles volgens gestandaardiseerde processen.

We waarderen elke klant die bij ons komt met hun web project. Het is niet zo dat we één klant negeren voor een ander belangrijk project. Iedereen is even belangrijk. Wat ons in staat stelt om een balans te bewaren tussen meerdere aanvragen voor web developement is ons team. We hebben een bandbreedte die helpt om persoonlijk te zorgen voor elk project en het op tijd gedaan te krijgen.

Fabian Dech

Client Succes Manager

Waarom ons

White Labelling volgens
strikte geheimhouding, NDA

Account manager als
aanspreekpunt

15 jaar ervaring in de industrie

Volgens industry best practices

150+

Maandelijks worden websites voor meerdere CMS-systemen ontwikkeld.

70%

Wij ontwikkelen websites met WordPress CMS.

24x5

Ervaren en senior web developers werken om klanten van over de hele wereld te ondersteunen.

Ons werk

We gebruiken de nieuwste tools om beter te beheren
en projecten te organiseren met al onze klanten.

Hoe we kunnen werken

  • Ondersteuning per project

  • Ondersteuning voor AD-hoctaken

  • Dedicated ondersteuning

Hoofdzakelijk werken wij op projectbasis, waarbij een vaste offerte wordt geaccepteerd voor een gedefinieerde scope van het werk voor de realisatie van een website of webshop.
Wij bieden ondersteuning waar de scope van het werk niet kan worden gedefinieerd en waar onderzoekswerk vereist is.
We zetten getrainde en bekwame webprofessionals in om aan jouw online projecten en doelen te werken.

VEELGESTELDE VRAGEN

Spreekt u rechtstreeks met klanten \ ' voor hun development vragen?

Meestal maken we geen directe verbinding met de klanten van onze partners. Maar in het geval dat we dat wel dienen te doen, blijven we in lijn met onze White Label protocollen.

Heeft u kwaliteitsnormen?

Ja. We hebben een aparte QA-afdeling die de website controleert op kwaliteit voor levering. Ook, om ervoor te zorgen dat de website goed presteert na de levering, bieden we 120 dagen na de ontwikkeling hulp, waaronder bugfixes en technische ondersteuning. Na deze periode bieden we een uitgebreid website-onderhoudsplan met regelmatige website-updates en back-ups.

Wie bezit de uiteindelijke code die je produceert?

Na voltooiing van het project en afmelden, sturen we u alle bestanden met betrekking tot het project, zodat u in 100% controle bent van het eindproduct.

Wat voor soort communicatie kunnen we verwachten van Uplers?

We hebben toegewijde account managers om te zorgen voor een goede communicatie van alle ontwikkelingsgegevens. Dit betekent dat u één aanspreekpunt hebt voor al uw vragen en zorgen.

Hoe maak ik verbinding met de manager die aan mij is toegewezen?

Je hoeft niet te verbinden met iedereen die voor je project werkt. Voor alle communicatie wordt één aanspreekpunt toegewezen. Je hebt contact via ons projectmanagement systeem en je kunt communiceren via Skype, telefoon, & WhatsApp.

Wat als ik niet tevreden ben met de toegewezen account manager?

We hebben een enorme talentenpool en je zult nooit een tekort aan kwaliteit voelen. Voor het geval u niet tevreden bent met de toegewezen account manager voor uw webprojecten, zullen we de resource binnen 2 werkdagen vervangen.

Hoe wordt de ondersteuning aan mij gegeven met betrekking tot mijn tijd zone?

Het werk wordt uitgevoerd in de tijdzone van IST(Indian Standard Time) +4:30. Echter, als u wilt communiceren met uw toegewezen account manager in uw tijdzone, dienen daar duidelijke afspraken voor te worden gemaakt.

Kunnen jullie custos Thema's en plugins maken?

Ja, we maken custom Thema's en plugins volgens de eisen van onze partners.

Wat is de typische doorlooptijd die jullie volgen?

De typische doorlooptijd voor een project om uw feedback te ontvangen is 15-20 werkdagen, maar varieert afhankelijk van de complexiteit van het project. 7 dagen is wenselijk, zo blijven we scherp. Zorg ervoor dat u ook de feedback en alle commentaar in één keer bij elkaar verzameld, , zodat ook u de beloften aan uw klanten op deadlines voor Live gang kunt waarmaken. Het komt soms voor dat onze partners wat tweaks willen doen in vergelijking met de initiële slip, die de doorlooptijd met maximaal een week of meer kan verlengen, afhankelijk van het type aanvraag.