Krachtige & schaalbare WordPress Developers Services

We hebben meer dan 500 agencies wereldwijd geholpen met custom WordPress development en leveren gemiddeld 150 sites per maand op.

Meer weten?

WordCamp sponsor & organisator

We zijn al enkele jaren sponsor van WordCamps en organisator van WordPress meetups zowel in Haarlem als in Amsterdam. We werken nauw samen met de community en helpen bij de voortdurende updates en optimalisatie van WordPress-Thema’s.

80+

WooCommerce developers

450+

Opgeleverde websites

Vergroot de omzet van jouw agency, huur WordPress experts in!

We bieden individuele focus op de complexiteit van elk webproject en leveren zeer geoptimaliseerde SEO-Smart WordPress-oplossingen binnen de afgesproken tijdlijnen. Ons team van WordPress developers volgt schone en duidelijke coderings standaarden om websites op te leveren die veilig en schaalbaar zijn. Hierbij helpen toegewijde projectmanagers jou met naadloze overdracht voor alle WordPress projecten. Je kunt kiezen voor project-based model of zelfstandig jouw projecten beheren door het inhuren van onze dedicated developers.

Onze diensten

WordPress website
development

Gesteund door enkele van de beste WordPress specialisten, ontwikkelen we op maat gemaakte, schoon gecodeerde WordPress websites op een naadloze procesgestuurde manier.

Thema ontwikkeling &
Aanpassing

Houd mobile-first in gedachten, we helpen klanten met de conversie van design naar WordPress thema, evenals custom thema development vereisten.

WooCommerce developement

Als een one-stop WordPress-development bedrijf helpen we bedrijven groei gerichte WooCommerce shops te ontwikkelen en zelfs hun bestaande winkel naar WooCommerce te migreren.

Pagespeed optimalisatie

We bieden WordPress PageSpeed Optimalisatie om het bouncepercentage van een website te verlagen en de prestaties te verbeteren.

Blog Development

Onze WordPress-experts helpen klanten om schaalbare en boeiende WordPress-blog Thema's te ontwikkelen tegen sterke prijzen en binnen de kortste tijd.

API-integratie & Customization

API Integration Services voor WordPress. Wij zorgen voor een naadloze gegevenssynchronisatie en bieden integratie voor mobiele apps en externe systemen.

Onze Cases

Airtasker

View

How we increased Airtasker’s traffic by 7,251% in 10 months

RIBS & BURGERS

View

How We Got 105,944 People to Request Driving Directions in 360 Days

Survival Emergency Solutions

View

How we put Survival on the first page of Google in 6 months

Krachtige & schaalbare WordPress Developers

Wie bieden Snelheid & Prestatie

Alle websites die we ontwikkelen zijn supersnel en sterk geoptimaliseerd. We zorgen ervoor dat alle best practices worden gevolgd tijdens het WordPress-ontwikkelingsproces, wat de algehele betrokkenheid en conversie van gebruikers verbetert.

SEO-Smart Web Solutions

Geoptimaliseerd voor zoekmachines, onze fundamentele SEO implementatie omvat post tags, meta tags, beeld optimalisatie, Alt tekst, enz., gevolgd door de technieken die soepelere implementatie mogelijk maakt. Dit bevordert marketing zonder extra inspanningen.

Eenvoudige, Schone & Functionele Websites

We gebruiken intelligente kaders. Onze code wordt goed becommentarieerd met universeel aanvaarde naamgevingen die zich wereldwijd vertalen naar eenvoudig gebruik.

Onderhoudsarm

We volgen de best practices op WordPress gebied in de branche, waardoor eventuele hardcoded hiaten of onethische aanpassingen worden verwijderd. Dit zorgt ervoor dat onze sites eenvoudig te runnen en te onderhouden zijn.

Tech voor non-tech

WordPress omvat 43% van het internet vanwege de gebruiksvriendelijkheid. Bovendien ontwikkelen wij, als ervaren WordPress-ontwikkelaars, sites op een zodanige manier dat de interface eenvoudiger, interactief en vriendelijk is voor alle gebruikers.

Naadloos upgradable & Veilig

Onze websites zijn gemakkelijk uitbreidbaar zonder enige verstoring in hun vorige functionaliteit. We gebruiken de hoogste beveiligingstechnieken om ervoor te zorgen dat de site veilig is tegen botaanvallen. We volgen de juiste bestandsmachtigingen, spambescherming, formuliervalidaties, configuratie-instellingen, enz., om ervoor te zorgen dat de website veilig en beveiligd blijft.

Hoor van onze klanten

Cameron West
Independent Digital & Marketing Consultant
Tim Nicholas
Digital & Marketing Consultant
Alisha Dunsford
Graphics Designer & Brand Strategist

Laat een bericht achter...